آیا می دانید

دو شنبه . 1396/02/18 13:10

 

 

آیا می دانید که معروفترین و پر مصرف ترین شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در ابتدا توسط پنتاگون به عنوان ماده ای برای جنگ های شیمیایی شناخته می شد؟

آیا می دانید که معروفترین و پر مصرف ترین شیرین کننده های مصنوعی تحت هر نام و به هر شکل و گونه ی خودشان و یا متابولیشان در بدن سرطان زا هستند؟

آیا می دانید دلیل ورود شیرین کنده های مصنوعی به بازار برای سلامت بیماران دیابتی و یا کاهش میزان چاقی در جامعه نبوده بلکه تنها و تنها به دلیل اقتصادی و بهره برداری از سود های کلان حاصله از تولید و فروش این محصولات می باشد؟ (تولید شیرین کننده های مصنوعی بسیار ارزان تر از قند های طبیعی بوده و میزان شیرینی و همچنین دوام آنها عموما چند صد برابر شیرین کننده های طبیعی می باشد)

آیا می دانید سازمان صدور پروانه ی غذا و دارو در آمریکا تا هشت سال از دادن پروانه مجاز به آسپارتم به دلیل خطرناک بودن آن جلوگیری می کرد ؟

آیا می دانید که برای شیرین کننده های مصنوعی  میزان مجاز یا حداکثر مجاز قابل مصرف روزانه تعیین گردیده است یعنی مصرف کننده مجاز است که در روز تنها میزان خاصی از این مواد را مصرف نموده مصرف بیش از حد مجاز آن برای بدن مضر یا خطرناک تشخیص داده شده است؟

آیا میدانید جامعه پزشکی بیماری جدیدی به نام " بیماری ناشی از شیرین کننده های مصنوعی " را ثبت و نام گذاری نموده است این بیماری که خود شامل علایم و نشانه های مختلفی از قبیل اختلالات عصبی، عضلانی و هورمونی میباشد و  با قطع مصرف آسپارتام بخصوص و سایر شیرین کننده های مصنوعی در کل درمان میگردد.

آیا میدانید ارتباط آسپارتم با ایجاد سرطان های مختلف و سمپتومهای نورولژیک و پسیکولوژیک در آزمایشگاه مختلف به اثبات رسیده است.؟

آیا میدانید که هشتاد درصد مواردی که به نام بیماری ام اس تشخیص داده می شوند در حقیقت به مصرف شیرین کننده مصنوعی آسپارتم مربوط بوده است.

آیا می‌دانید شیرین‌کننده‌های مصنوعی موجب زایمان زودرس می‌شود؟

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Artificial sweeteners, References

 

1) Aspartame, “Decision of Public Board of Inquiry”, Sep.30, 1980 Dep. of Health& Human Services Food & Drug Administration. www.sweetpoison.com/articles/pdfs/fdapetition.pdf.

2) Magnuson BA, Burdock GA, et al (2007) “Aspartame; a safety evaluation base on current use levels, regulations, and toxicological and epidemiological studies.” Crit. Rev .Toxicol. 37(8):629-727

3) Schwartz, G.R. “ Aspartame and breast and other cancers.” West J Med (1977)

4) Bowen, J, Aspartame toxicity& methanol, ethanol, pectin, methyl alcohol www.321reciepes.com/aspartame.html

5) Sejersted,O.M., Jacobson,D. Overbo,S, “ Formate concentration in plasma from patients poisoned with methanol”, Acta med scand 213(1983): 105-110


صدای مشتری: 5- 01144204272
سوالات و انتقادات
تمامی حقوق برای شرکت تکامل غذا محفوظ است.